Tietoa TeatteriWelhosta


TeatteriWelho ry pyrkii edistämään lastenteatterin ja koko perheelle suunnatun teatterin arvostusta, laatua ja saatavuutta. TeatteriWelho ry haluaa Lasten kesäteatteri Helsingin saaristoon -hankkeella luoda pääkaupunkiseudun saaristoon teatterialanammattilaisten toteuttaman uuden lasten kesäteatteritapahtuman. Yhdistyksen pyrkimyksenä on tuottaa merkityksellistä, ajassa kiinni olevaa lastenkulttuuria. Hanke tulee mahdollistamaan lasten ja perheiden, sekä koulujen keväisten luokkaretkien myötä teatterikokemuksen, jossa taide- ja luontoelämys yhdistyvät. TeatteriWelho ry:n lasten kesäteatteri Helsingin saaristoon -hanke houkuttelee lapsiperheet tutustumaan kotikaupunkinsa ainutlaatuiseen saaristoon ja pyrkii herättämään lapsissa rakkauden Helsingin merelliseen luontoon ja sen suojeluun.

Taiteilijatiimi Töyräs-Mannisen Vallisaareen suunnittelema Viktuuria Vikatikki ja Hopesiiven arvoituksen tuottaa TeatteriWelho ry.

Uutta luova TeatteriWelho ry on perustettu 2017

Osallistavaa lastenteatteria saaristossa – TeatteriWelho palaa Helsingin Vallisaareen keväällä 2022

Viktuuria Vikatikki ja Kimalaisen kommellus -draamallinen elämyspolku tarjoaa Helsingin kaupungin alakoululaisille ja esikoululaisille kurkistuksen kotikaupunkinsa ainutlaatuiseen saaristoon, ja mahdollisuuden kokea luonto- ja taide-elämys keväisessä Vallisaaressa vain 20 min laivamatkan päässä Kauppatorilta. Viktuuria Vikatikki ja Kimalaisen kommellus tuo esiin pölyttäjien merkityksen ekosysteemeillemme. TeatteriWelhon ensimmäinen kesä tuhannen perhosen Vallisaaressa vuonna 2021 oli pienten teatterikävijöiden palautteen perusteella menestys.…

%d bloggaajaa tykkää tästä: